Winkelmand

Ontwerper-Nathalie-Geurts

Nathalie Geurts

Ik ben Nathalie Geurts van NGlederwaar. Door mijn aderen stroomt passie voor leer. Wat ik het liefst doe is werken met leer. Leer is niet alleen een product, maar straalt ook een gevoel uit. Niet alleen leer zelf, maar ook het ontwerpen en creëren geeft mij een goed gevoel. Ik maak graag mooie producten waar anderen van kunnen genieten. Als jij geniet van mijn product, ben ik pas tevreden.

 

Om nog beter tassen te kunnen maken heb ik, samen met mijn broer Thomas, een bedrijf opgericht genaamd NGlederwaar. Thomas is voornamelijk bezig met de zakelijke kant, hierdoor kan ik mij 100% focussen op het maken van mooie producten. We hebben sindsdien ook een website www.nglederwaar.nl. Hier staan tal van ontwerpen op die ik gemaakt heb voor diverse klanten. Ik werk het meeste met leer, maar soms ook in combinatie met andere materialen. Wat ik zoal maak is:

–          Tassen

–          Clutches

–          Portemonnees

–          Leren plankdragers

–          Leren handgreepjes

–          En nog veel meer

 

Ik sta voor ambachtelijke producten die ik allemaal zelf maak in het atelier van NGlederwaar. Kwaliteit is voor mij heel belangrijk. Heb je zelf ideeën over een tas, clutch of iets anders? Neem gerust contact op!

 

 

De producten van Nathalie shop je hier: