Winkelmand

Ontwerper_Matia_Heesakkers

Matia Heesakkers

Mijn naam is Matia, ik ben 21 jaar en ik studeer Communicatiewetenschap in Nijmegen. Maar ik gebruik mijn studentenkamer vooral als atelier. Want wat ik het liefste doe is illustreren. Ik teken al vanaf dat ik een pen kan vasthouden. Ik ben altijd op zoek geweest naar mijn eigen tekenstijl en volgens mij heb ik die nu gevonden!

 

Ik ben begonnen met wat vrienden en familie na te tekenen. Niet realistisch, maar in mijn stijl. Ik kreeg heel veel leuke reacties en zelfs opdrachtjes! Dit was helemaal nieuw voor mij! Ik werkte toen bij een kledingwinkel. Ook zij wilden mijn tekeningen gebruiken voor de webshop, etalage en om op kaartjes te laten drukken. Ik kreeg daardoor meer bekendheid en meer opdrachtjes. Het begon goed te lopen en daarom ben ik begonnen met het oprichten van mijn eigen bedrijfje: MATIA.

 

De illustraties die ik maak zijn vooral portretjes op aanvraag. Hierbij kun je denken aan een illustratie van familie, vrienden of zelfs huisdieren. Deze maak ik aan de hand van foto’s en zijn daarom heel persoonlijk en uniek. Ook maak ik uitnodigingen en ontwerp ik printjes en kaartjes.

 

Het geeft me een heel fijn gevoel als ik mensen blij kan maken met een illustratie! Het liefst zou ik van mijn hobby mijn werk willen maken. Dit is alvast een goed begin!

 

Wil je meer van mijn werk zien?
Volg me dan op Instagram en Facebook