Winkelmand

Ontwerper_Joyce_Boonders

Joyce Boonders

Ik ben Joyce, de eigenaresse van Fameuz.  Bij Fameuz vind je handgemaakte unieke producten in beperkte oplages. Als designer vind ik het belangrijk dat mijn producten tijdloos zijn en dus lang mee kunnen. Alle producten zorgen ervoor dat het leven een feestje is! Bij Fameuz is functionaliteit een belangrijk onderdeel. Van alles wat ik maak wordt er maar een beperkt aantal gemaakt per kleur/print. Wat begon met een door mij handgemaakte jasje wat ik op social media plaatste, is uitgegroeid tot een bedrijf. Ik ben hier ontzettend trots op.
Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven. Soms word ik geïnspireerd door een bepaalde stof of structuur. De andere keer zie ik een tas die dan net niet helemaal perfect is. De tas gebruik ik als basis, maar pas ik aan naar mijn eigen wensen. Hierdoor ontstaat er een nieuw ontwerp
Mijn droom voor de toekomst is een atelier met winkel, zodat mensen kunnen zien hoe de producten gemaakt worden. Eventueel zelf kunnen bepalen welke aanpassingen er aan de producten gedaan worden. Op deze manier kunnen de klanten deelnemen aan het ontwerp proces. De klant heeft zo haar eigen unieke product, helemaal naar eigen wens.
Voor meer informatie kan je kijken op mijn website: www.fameuzdesign.nl
De social media kanalen van Fameuz zijn:
Instagram: @Fameuzdesign
Facebook: 
www.facebook.com/fameuzdesign.